Header AD

header ads

Πέθανε ο ηθοποιός Στάθης Ψάλτης

Εχασε την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του ο Στάθης Ψάλτης, καθώς νικήθηκε από τον καρκίνο αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Αγιος Σάββας, όπου νοσηλεύονταν τις τελευταίες ημέρες. 

Από την Κυριακή το βράδυ που οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την διασωλήνωσή του και την μεταφορά του στην εντατική, ο αγαπημένος ηθοποιός δεν είχε παρουσιάσει απολύτως κανένα σημάδι βελτίωσης και οι προβλέψεις των γιατρών είναι εξαιρετικά δυσοίωνες.

Δεν είχε ανακτήσει επαφή με το περιβάλλον και αφού σύμφωνα με όσα είχαν πει οι γιατροί η ζωή του κρεμόταν από μια κλωστή. Τελικά άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ποιος ήταν ο Στάθης Ψάλτης
Γεννήθηκε στο Βέλο Κορινθίας όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια και στα 11 η οικογένειά του μετακόμισε στο Αιγάλεω. Σπούδασε στη Δραματική σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη.

Παντρεύτηκε την Τάρια Μπούρα, και το 2006 παντρεύτηκε την ηθοποιό Χριστίνα Ψάλτη (γεν. 1973). Έπαιξε σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και στο θέατρο.

Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μαζί με την Καίτη Φίνου στη δεκαετία του 1980 με εμπορικές ταινίες όπως» Καμικάζι αγάπη μου», »Τροχονόμος Βαρβάρα», »Τα καμάκια», »Βασικά καλησπέρα σας», »Και ο πρώτος ματάκιας», »Τρελλός είμαι ό,τι θέλω κάνω»,» Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ»,» Μάντεψε τι κάνω τα βράδια». Έχει παίξει πολλούς ρόλους στην καριέρα του κατά το πλείστον κωμικούς. Έχουν μείνει πολλές ατάκες από τις ταινίες του, όπως «Μανούλι, είσαι να τη βρούμε;», «Κούλα, πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος!» και «Κούλα με την κουλάρα σου!». Το 1973 στην τηλεοπτική σειρά Οι έμποροι των εθνών τραγούδησε το «Ήτανε μια φορά» του Σταύρου Ξαρχάκου. Από τότε έχει τραγουδήσει αρκετά τραγούδια σε ταινίες του αλλά και σε επιθεωρήσεις.

Φιλμογραφία
Διαμάντια στο γυμνό σου σώμα (1972)

Οι φανταρίνες (1979)

Τα παιδιά της πιάτσας (1979)

Γεύση από Ελλάδα (1980)

Ο ποδόγυρος (1980)

Ο παρθενοκυνηγός (1980)

Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. (1980)

Τροχονόμος Βαρβάρα (1981)

Τα καμάκια (1981)

Πάμε για …καφέ?! (1981)

Ο Κώτσος έξω από το Ν.Α.Τ.Ο. (1981)

Είσαι στην ΕΟΚ πάθε για την ΕΟΚ (1981)

Βασικά… καλησπέρα σας: Οι ραδιοπειρατές (1982)

Και ο πρώτος ματάκιας  (1982)

Τα σαϊνια (1982)

Καμικάζι αγάπη μου (1983)

Πες τα βρωμόστομε (1983)

Έλα να… γυμνωθούμε ντάρλινγκ (1984)

Μάντεψε τι κάνω… τα βράδια  (1984)

Τρελός είμαι ότι θέλω κάνω (1985)

Ψηλός λιγνός και ψεύταρος (1985)

Ο καβαλάρης των F.M. stereo (1986)

Ράκος…Νο14: Και ο πρώτος μπουνάκιας (1986)

Κλεφτρόνι και τζέντλεμαν (1987)

Ένας αλλά… λέων: Best of the best (1988)

Ξενοδοχείο Καστρί (1988)

Ο μεγάλος παραμυθάς  (1988)

Τρελλάδικο πολυτελείας (1989)

Απαγωγή στα τυφλά (1989)

Και δειλός και τολμηρός (1988)

Ο πανταχού παρών (1989)

Ο πρωτάρης μπάτσος και η τροτέζα (1989)



http://www.eleftherostypos.gr/
Πέθανε ο ηθοποιός Στάθης Ψάλτης Πέθανε ο ηθοποιός Στάθης Ψάλτης Reviewed by tsotili-com on Απριλίου 21, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια

Post AD